Udržujte svoju hlavu zdravú

Naše vlasy tvoria rám k našej tvári a robia nás tak jedinečnými. Sú súčasťou našej osobnosti a hrajú dôležitú úlohu v tom, ako vyzeráme a ako sa cítime. Ale podmienky vlasovej pokožky, ako sú lupiny, môžu mať negatívny vplyv na to, ako sa cítime a na našu sebadôveru.

V priebehu života viac ako 50% populácie v určitom období svojho života trpí lupinami. Ak ste jedným z nich, sami viete, že to môže byť stresujúci stav. Okrem diskomfortu spôsobeného svrbením kože, lupiny môžu mať tiež veľký vplyv na vaše sebavedomie a voľbu výberu oblečenia.

Mnohí, ktorí trpia lupinami sa vyhýbajú tmavým odevom alebo odevom s golierom, na ktorých sú biele "šupinky" kože viac viditeľné. Väčšina tých, ktorí majú lupiny, rieši svoje príznaky kozmetickými výrobkami, ktoré len zmierňujú symptómy a neliečia príčiny lupín alebo podobné stavy, ako je seboroická dermatitída.


Význam starostlivosti o pokožku hlavy

Väčšina z nás sa stará o svoju tvár, ruky a telo, ale čo s pokožkou hlavy? Býva často zanedbávaná, ale bez správnej starostlivosti sa vystavujeme nebezpečenstvu tvorby lupín.

Lupiny a seboroická dermatitída môžu byť vyvolané mnohými faktormi, avšak najčastejšou príčinou je Malassezia furfur. Je to kvasinková huba, ktorá sa vyskytuje na koži väčšiny ľudí bez toho, aby spôsobovala akékoľvek problémy. Tie začínajú, keď huba začína prerastať. Spúšťače, ktoré vedú k rastu Malassezia sú napr.: hormonálne poruchy alebo zmeny, suchá koža, sezónne zmeny, precitlivenosť na nešetrné vlasové prípravky, alebo ekzém. Zdravá strava s obsahom základných živín a vitamínov, prispieva k udržaniu zdravej pokožky a pokožky hlavy.

Sloboda obliekania
Nedovoľte, aby lupiny obmedzovali voľbu obliekania a vašu sebadôveru. Získajte slobodu obiekania, ošetrením vašich lupín produktom, na ktorý sa môžete spoľahnúť. Medikovaná forma šampónu Nizoral® poskytuje rýchlu úľavu a prináša účinné výsledky pri liečbe lupín od miernych až po závažné prípady.

Liečivý šampón Nizoral® obsahuje účinnú látku ketokonazol, ktorý obmedzuje rast húb, ktoré spôsobujú lupiny. Šampón Nizoral® sa viaže na prirodzený proteín vašich vlasov, kde naďalej pôsobí medzi umývaniami a zabraňuje ďalšiemu prepuknutiu lupín. Stačí ho užívať len dvakrát týždenne, aby ste konečne zažili slobodu.

Prečo si vybrať Nizoral®?
Dostane sa až k príčine problému. Liečte vaše lupiny pomocou šampónu Nizoral® pre rýchlu a účinnú úľavu od symptómov a príčin lupín. Pravidelné užívanie šampónu Nizoral®:

  • Lieči príčiny lupín a zmierňuje svrbenie, podráždenie pokožky hlavy a odlupovanie pokožky
  • Lupiny sa stanú minulosťou a vy sa budete cítiť sebavedomo
  • Zabezpečí účinné, ale šetrné umývanie vlasov a pokožky hlavy, ktoré je vhodné pre všetky typy vlasov
  • Poskytne dlhotrvajúcu slobodu bez lupín, aby ste sa nemuseli vzdať svojho obľúbeného kozmetického šampónu