Ako zvíťaziť nad lupinami

Ak trpíte lupinami, isto viete aký to má rušivý vplyv na vašu sebadôveru

 


Život s lupinami môže byť stresujúci a môže mať dopad na obliekanie a správanie sa v spoločnosti. Niekedy sa môže zdať, ako keby vás lupiny ubíjali, ale existuje jednoduché a dôveryhodné riešenie, na ktoré sa môžete spoľahnúť.

Získajte slobodu od lupín

Nizoral® šampón vám pomôže zbaviť sa lupín a začať žiť plnohodnotný život bez obmedzení. Nizoral® pomáha ľuďom už viac ako 30 rokov. Na rozdiel od mnohých kozmetických šampónov proti lupinám, Nizoral® neodstraňuje len viditeľné príznaky lupín, ale lieči príčinu tým, že ničí huby, ktoré ich vyvolávajú. Použite Nizoral® len dvakrát týždenne aby ste zažili slobodu od lupín. Vhodný a bezpečný pre všetky typy vlasov, Nizoral® je šetrný k vašim vlasom a môže byť použitý na farbené, chemicky upravené a šedivé vlasy. Lupiny sa stanú minulosťou a získajte späť svoju sebadôveru výberom šampónu Nizoral®.

Čo je ketokonazol?

Ketokonazol účinkuje nielen pri liečení príčin lupín, ale aj pri zmierňovaní viditeľných príznakov lupín, ako je svrbenie a podráždenie pokožky a v prevencii. Ketokonazol, antifungálny liek, ktorý sa používa na liečbu lupín a seboroidnej dermatitídy pokožky hlavy a je najpredávanejšou zložkou proti lupinám na svete. Ketokonazol lieči základnú príčinu lupín tým, že ničí huby, ktoré spôsobujú lupiny. Pomáha chrániť pokožku hlavy pred ďalšími epidémiami tým, že sa silne viaže na prirodzený proteín vlasov. Ketokonazol tak zostáva aktívny a pôsobí aj v období používania bežných šampónov. Stačí používať šampón Nizoral® len dvakrát týždenne na dlhodobé odstránenie lupín.

Nizoral® šampón proti lupinám sa môže použiť na liečbu širokého spektra pacientov trpiacich lupinami od miernych až po ťažké. Ketokonazol zostáva aktívny na pokožke až sedem dní, efektívne pôsobí aj proti ťažko odstrániteľným lupinám. Je klinicky dokázané, že je účinnejší ako šampón na báze zinkového pyrithiónu.

Prečo si vybrať Nizoral®?

Často prevláda názor, že všetky šampóny proti lupinám sú rovnaké, avšak nie je to tak. Medzi šampónom Nizoral® a inými šampónmi proti lupinám je veľký rozdiel. Nizoral® je liečivý šampón obsahujúci účinnú látku ketokonazol, ktorý rieši pričinu lupín, nielen symptómy. Nizoral® poskytuje rýchlu úľavu od všetkých príznakov s lupinami, ako je svrbenie, podráždenie pokožky hlavy a odlupovanie kože, pričom ničí huby, ktoré ju spôsobujú.